27 juli 2018

Nieuwe directeur Judith stelt zich voor

Met plezier laat ik u hierbij weten dat ik per 1 augustus ben aangesteld als de directeur van de Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven (VHE).

Ik vind het goed en belangrijk dat Gemeente Eindhoven ons als VHE faciliteert om mensen een vangnet te bieden als zij dat nodig hebben. Dat vind ik als inwoner van Eindhoven en vanaf 1 augustus ook als directeur van één van de maatschappelijke organisaties in het sociale domein.

Ik kijk ernaar uit mijn bijdrage te leveren aan de VHE, die zo’n herkenbare (maatje040!)  rol vervult in Eindhoven en een belangrijke bijdrage levert aan de sociale basisstructuur. De VHE is een organisatie die actieve, betrokken burgers verbindt aan degenen die tijdelijk ondersteuning kunnen gebruiken. Het is mooi dat mensen op vrijwillige basis hun talenten inzetten voor anderen.

Ik verheug me op de samenwerking met die 530 verbonden en getalenteerde vrijwilligers van de VHE die zich inzetten voor 1600 hulpvragers en met de medewerkers die zo gedreven in hun werk staan.

Ik kijk ook uit naar de samenwerking met de partners in Eindhoven en natuurlijk met de gemeente Eindhoven die nu voor zo’n grote uitdaging staat om ondanks de tekorten de inwoners toch de ondersteuning te bieden die zij nodig hebben. Ik zie dat als een gezamenlijke opdracht waar ook de VHE, met hun belangrijke positie in de sociale basisstructuur, een rol in kan (wil) spelen.

Ik heb ruime ervaring in sociale domein, lange tijd als directeur-bestuurder van een welzijnsorganisatie en recentelijk als docent aan de Avans Hogeschool waar ik met plezier heb bijgedragen aan het ontwikkelen van onderwijs voor en het lesgeven aan de toekomstige professionals Social Work. (voor wie meer wil weten www.linkedin.com/in/judithcvandebelt 😉)

Al deze kennis en ervaring neem ik mee in deze leuke uitdagende functie, in deze fijne organisatie.

Ik ben te bereiken via de mail judith.van.de.belt@maatje040.nl of via het telefoonnummer 06-3048 39 01

Tot ziens!

Judith van de Belt