Gezelschapsmaatje

Help mensen die eenzaam zijn

Mensen die een klein netwerk hebben kunnen zich heel eenzaam voelen. Als GezelschapsMaatje kun je veel voor hen betekenen. Ga bijvoorbeeld samen een stukje wandelen of een spelletje doen. Even bijpraten bij een kopje koffie en een luisterend oor bieden. Als GezelschapsMaatje zet je je langdurig in, het liefst minimaal een jaar.

Wat doet de Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven?

Wij zorgen voor begeleiding en ondersteuning. Er is altijd een professionele coördinator beschikbaar om op terug te vallen bij vragen of moeilijkheden. Verder kunnen al onze Maatjes rekenen op relevante training- en intervisiebijeenkomsten, (reis)kostenvergoeding en een WA- en ongevallenverzekering. Ook organiseren we jaarlijks leuke uitjes en (thema-)bijeenkomsten.

Als GezelschapsMaatje

  • heb je affiniteit met (oudere) mensen die een klein netwerk hebben;
  • ben je stabiel, geduldig en sociaal vaardig;
  • ben je enkele uren per week of per twee weken inzetbaar.

Kom ik in aanmerking voor een GezelschapsMaatje

Woon je in Eindhoven, heb je een klein netwerk en heb je behoefte aan gezelschap? Neem dan contact op met de Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven, dan kijken we samen of je in aanmerking komt voor een GezelschapsMaatje.

Contact

Wil je GezelschapsMaatje worden? Zoek je een GezelschapsMaatje? Of heb je andere vragen of opmerkingen, dan kun je contact opnemen met Janneke van Duijnhoven 06 30 48 37 22.

Vacatures

Klik hier voor de meest recente vacatures van alle projecten.