Aanvraagformulier

Bezorgen Voedselpakket

Voor de verwijzer

Gegevens hulpaanvrager

Voorwaarden aanvraag

De aanvraag bezorgen Voedselpakket kan alleen gedaan worden wanneer iemand écht zelf het voedselpakket niet op kan halen door beperkingen én een te klein of overbelast netwerk.


Van belang is dat u zelf thuis dient te zijn wanneer het voedselpakket bezorgd wordt.

Noodzakelijk is het kiezen van een vaste dag, in verband met andere activiteiten vrijwilliger.

Hulpvraag

Bijzonderheden, belangrijk voor de vrijwilliger

Hulpverleners
  • Ons streven is een vaste vrijwilliger te vinden die structureel voor de hulpvrager het voedselpakket gaat ophalen en zal bezorgen.
  • Wachttijd: Wij zijn afhankelijk van het aanbod van vrijwilligers. Wachttijd is helaas niet te voorkomen, wij hebben meer aanvragen dan beschikbare vrijwilligers.
  • Het feit dat we met vrijwilligers werken zorgt er ook voor dat we niet in alle situaties een vrijwilliger kunnen garanderen.
  • Na het ontvangen van dit ingevulde formulier gaan de medewerkers met de aanvraag aan de slag. De coördinator gaat de eerste keer mee met de vrijwilliger om samen kennis te maken met de hulpvrager. Deze gezamenlijke kennismaking is bedoeld om de vrijwilliger te kunnen begeleiden bij voorkomende problemen/onvoorziene omstandigheden.


Aandachtspunten voor de verwijzer:

  • Bovenstaande punten a.u.b. doornemen met de bewoner, zodat deze goed geïnformeerd is en weet wat hij wel en niet van het Maatje kan verwachten.
  • Ook is het belangrijk dat er gekeken wordt met de bewoner wie er bij ziekte/ afwezigheid de vrijwilliger kan vervangen. Wij kunnen namelijk geen vervanger garanderen.


Dank voor de medewerking!
Voor meer informatie kunt u terecht bij ons algemene nummer: 040-244 76 69.

Vanwege een grote toename van aanvragen is het momenteel niet mogelijk een aanvraag te doen voor een BoodschappenMaatje.

Je kan vanaf 1 maart 2022 het aanmeldingsformulier weer invullen en een aanvraag doen.