21 mei 2019

Lunchen met collega’s!!

In Veldhoven staat, bij Aspergekwekerij Kellenaars een pop-up restaurant. Een enorme tent, waar een aantal restaurants hun culinaire vaardigheden kunnen laten zien, mits! Asperges de basis zijn.

Vorige week stonden wij in de krant, het Eindhovens Dagblad, een artikel over ónze vaardigheden, die met asperges niets te maken hebben. Het artikel werd gelezen door We Find Talent, ook weer geen aspergeconnectie. Maar soms komen heel veel dingen samen en komt er eens een verrassing uit onverwachte hoek!!! We Find Talent wilde graag een geste doen aan de VHE en meldde dat ze een tafel hadden besproken voor 10 personen, in dit pop-up restaurant.

Judith, onze directrice nodigde de interne vrijwilligers uit om hier gebruik van te maken en maandagmiddag vertrokken we naar Veldhoven, het pop-up restaurant Asperges op de Velden. Chefkok Soenil Bahadoer en zijn team van De Lindehof in Nuenen verzorgden deze dag de lunch. Een aantal restaurants verzorgen bij toerbeurt het aspergefeest in dit pop-up restaurant.

We hebben genoten van een heerlijke culinaire lunch, in een gezellige grote tent, met overal heerlijk echt vuur in de terrasbranders! Van buiten leek het een gigantische partytent, maar toen we binnen kwamen, was de sfeer meteen van een prachtig restaurant. Bediening wees je heel vriendelijk naar je tafel, waar de menukaart al klaar stond en je je kon voorbereiden op wat kwam.

Een menukaart met 4 gangen en de daarbij behorende wijnen. Iedere gang werd er uitleg gegeven wat je op je bord had liggen. De wijn werd eerst geproefd en dan uitgeschonken.  Je bord was smaakvol opgemaakt, maar, nog beter, smaakvol om te eten. Wat een variaties op asperges zijn er mogelijk! En alles even heerlijk!
Voor alle gangen was veel tijd en net zo graag als we met onze hulpverleners praten, zo heerlijk is het om ook eens bij te praten met collega’s die je soms te weinig ziet. En daar was alle tijd voor!

Het was heerlijk om op deze manier getrakteerd te worden, door We Find Talent en indirect door Restaurant  De Lindehof. Heel hartelijk bedankt allemaal, maar speciaal We Find Talent, die de waardering voor vrijwilligerswerk op deze manier uitsprak.

Paula