7 juni 2017

Kennismaking nieuwe coördinator BoodschappenMaatje

Mijn naam is Sjannie Ceelen en  sinds 1 mei werk ik als coördinator BoodschappenMaatje bij de  Vrijwillige HulpDienst. Omdat velen van jullie mij niet direct spreken of te zien krijgen wil ik me graag even  voorstellen in deze nieuwsbrief.

Ik ben 56 jaar en geboren en getogen in Heeze. Mijn vrije tijd breng ik  graag door met familie en vrienden en daarnaast wandel en fiets ik graag. Mijn twee volwassen kinderen hebben het ouderlijk huis verlaten en mijn  gezelschap bestaat nu uit twee Heilige Birmaan poezen. Eentje daarvan krijgt over drie weken kittens en dat geeft veel drukte en gezelligheid in huis.

Voorheen was ik o.a. coördinator bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk in Gemert-Bakel. De Vrijwillige Hulpdienst was een onderdeel van het Steunpunt en daar heb ik ervaring opgedaan met het bemiddelen tussen vrijwilligers en hulpvragers. Een ontzettend leuke baan die veel voldoening geeft. Daarom ben ik ook zo blij dat ik nu hier in Eindhoven met hetzelfde werk aan de slag kan. Wie weet zien we elkaar bij de zomerborrel. Graag tot dan!

Sjannie Ceelen