28 juni 2019

Gratis kaartjes voor Grensverlegger Leo Hermans – Van dromer naar idealist

Kom inspiratie halen
Van dromer naar idealist. Wil jij weten hoe? Grensverlegger Leo Hermans geeft je donderdag 4 juli van 19.15 tot 21.30 uur graag een inkijk in zijn leven. In de verschillende rollen die hij vertegenwoordigt in dit leven. Hij is donderdag 4 juli te gast bij GGzE Groeirijk.

Wie is Leo Hermans?
Al vroeg in zijn leven was Leo Hermans een dromer en idealist. Tijdens zijn werkzaamheden bij de luchtmacht dromend van een wereld van verbondenheid waarin hij werd gezien om degene die hij was. Echter waren er ook periodes met depressieve gevoelens.

In zo’n periode haalde hij zijn ‘clowneske’ entertainende kwaliteiten en humor uit de kast. In zijn rol als clown was hij empathisch, gewenst kluns, creator van onhandigheden, geluksbrenger, contactzoeker, verbinder en podiumbeest tegelijk. Delen van zijn persoonlijkheid die zich heel graag wilden tonen aan andere mensen. Deze uiting van zijn gevoelige kant stond in schril contrast met de sfeer bij de Luchtmacht waar hij werkte.

Wanneer
Donderdag 4 juli
Van 19.15u tot 21.30u, inloop vanaf 19u

Locatie
Landgoed De Grote Beek
De Trefhove
Dr. Poletlaan 30, volg P10

Kaartjes
Er zijn nog een beperkt aantal kaartjes beschikbaar voor deze voorstelling. Deze wil de GGzE graag beschikbaar stellen voor onze vrijwilligers. Bij interesse kan je een e-mail sturen naar coördinator Jolanda van de Hurk jolanda@maatje040.nl. Meld je uiterlijk maandag 1 juli aan bij Jolanda!